Indisk laks
Indisk laks
30 min
For 2 personer trenger du:
  • Laks - 400 gr
  • Purre - 1 stk
  • Selleri - 2 stk
  • Gulrot - 2 stk
  • Aspargis - 1 bunt
  • Kokosmelk - 3 dl
  • Salt - 1 ts
  • Kumin frø - 1/2 ts
  • Fenel frø - 1/2 ts
  • Sortsenep frø - 1/2 ts
  • Fenugreek frø - 1/2 ts
  • Kalonji/Nigella frø - 1/2 ts
  • kokosolje - 2 ss

Slik gjør du det:

Skjær opp purre, selleri og gulrot
Stek gulrot i en stor panne på medium varme i 3 minutter
Tilsett så purre og selleri i pannen og stek alt i 5 minutter
Ha i kokosmelk, laks, krydder, aspargis, kokosolje og salt
La det putre i 15 minutter.
Serveres varm. Kan serveres med ris.